Bli kjent med Paul Eric!

Hvem er du?
Jeg er en kristen mann på 20 år som for øyeblikket tar et fri-år fra skole og undervisning for å jobbe litt. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har en mor fra England. Også er jeg forlovet med verdens vakreste kvinne i tillegg.

Hvor bor du?
Randaberg

Hvilket verv har du?
Styremedlem

Hvorfor ble du medlem?
Jeg ble medlem fordi jeg ønsket å engasjere meg enda mer utover det å bare stemme på FrP. Da jeg var 18 år gammel satte jeg meg ned og leste gjennom alle de forskjellige programmene til samtlige partier. Jeg satt igjen med en konklusjon og det var at FrP var det partiet som ga mest mening. Derfor ble det naturlig for meg å bli medlem av FpU hvor jeg kunne finne like-sinnede ungdommer.

Hva brenner du for?
Jeg brenner for FpU/FrP, min forlovede, Jesus, Israel, FIFA, og god mat.

Hva er det beste med FpU
Det beste med FpU er at alle er velkommen, om du er gutt eller jente, homo eller hetero, tjukk eller tynn. Det spiller ingen rolle!

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Jeg anbefaler alle ungdommer til å melde seg inn i FpU fordi det er en fantastisk arena hvor man kan møte nye venner, man lærer utrolig mye om hvordan ting i samfunnet fungerer, man får være med på ting som få kan si at de har gjort som feks å møte Siv Jensen, og sist men ikke minst så får man muligheten til å påvirke det norske samfunnet til det bedre.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.