Bli kjent med et av våre styremedlemmer!

Hvem er du?
Eirik Thorsen Børseth, 21 år.

Hvor bor du?
Jeg bor i Stavanger, men kommer fra Haugesund.

Hvilket verv har du?
Jeg er styremedlem i Haugaland FpU og styremedlem i Rogaland FpU. Er også nylig valgt inn som bystyremedlem i Haugesund.

Hvorfor ble du medlem?
Min far var aktiv i FrP før, så det har naturlig nok blitt mye politikk hjemme. Særlig da landbruksoppgjøret herjet som mest la jeg merke til alle som mente vondt om FrP, uten å i det hele tatt ha gjort noen form for research. Da jeg hadde gjort litt research og funnet ut at jeg var helt enig med FrP, meldte jeg meg inn på dagen. Har aldri vært i tvil om at det var det riktige!

Hva brenner du for?
Rettferdighet! Jeg mener det mange eldre opplever i dag er høyst urettferdig, særlig med tanke på at mange blir stuet på dobbeltrom. Jeg mener også at skattenivået er urettferdig, og at folk flest skal få beholde mest mulig av sine egne opptjente penger. Når det gjelder kriminelle er det viktig med strengere straffer og at vi tar mer hensyn til offeret, ikke den kriminelle.

Hva er det beste med FpU?
Menneskene, miljøet og den gode oppfølgingen av medlemmene i form av kurs, konferanser og sosiale sammenkomster. Og den gode politikken FpU står for, selvsagt.

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Hovedgrunnen til at folk bør melde seg inn er at vi står for den beste politikken, som vil føre til mer frihet og rettferdighet. Det fantastiske miljøet, menneskene og alle aktivitetene er også en god grunn til at folk bør velge FpU.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized