Bli kjent med vår organisatorisk nestformann!

Hvem er du?
Leif Robert Berg Hafsø, 28 år

Hvor bor du?
Jeg bor i Bjerkreim kommune, men er fra Egersund

Hvilket verv har du?
Organisatorisk nestformann og kasserer i Rogaland FpU

Hvorfor ble du medlem?
Jeg er en engasjert person, og fikk tidlig med meg hvordan Fremskrittspartiet kjemper for den vanlige mann i gaten. Min far var aktiv i FrP og satt både lokalt og på fylkesting, så litt arvelig belastet var jeg.

Hva brenner du for?
Jeg brenner for friheten til å bestemme over eget liv. Endre systemet og se mennesket fremfor systemet, først da kan vi få til ett samfunn som gjenspeiler varme for menneskene og rettferdighet!

Hva er det beste med FpU?
Det aller beste med FpU er alle menneskene, samholdet og vennskapene man får fra politikken. En av mine beste venner traff jeg gjennom FpU og har aldri angret på at jeg ble med! Vi er ett super team som jobber for mer frihet og rettferdighet, det er det beste med FpU

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Du bør melde deg inn om du ønsker mer frihet og mindre byråkrati, du bør bli medlem om du vil være med på det beste laget som jobber for friheten til enkelt menneske!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized