Bli kjent med vår fylkesformann!

Hvem er du?
Charlotte Søyland! Egentlig er jeg Sørlending, men nå har jeg funnet meg godt til rette i Stavanger. I ukedagene jobber jeg som vikar på forskjellige skoler og studerer ved Universitetet i Stavanger. Når jeg er ferdig utdannet i 2018 kan jeg kalle meg for lector. Jeg er også mamma til Mina Sofie på fem år.

Hvor bor du?
Jeg bor på Storhaug. En fantastisk bydel som jeg trives veldig godt i.

Hvilket verv har du?
Formann i Rogaland FpU

Hvorfor ble du medlem?
Jeg har alltid vært veldig engasjert. Når jeg var 16 år bestemte jeg meg for å bruke engasjementet mitt i et politisk parti. Da tok det ikke lang tid før jeg fant ut at FrP var eneste alternativ.

Hva brenner du for?
Rettferdighet og frihet! Jeg brenner for en strengere og mer rettferdig justispolitikk. Ved grove lovbrudd kan man ikke bli straffet med samfunnstjeneste. Jeg er også for mer frihet. Frihet til å selv velge hvilken skole du skal gå på, hva du skal bruke dine egne penger på og hvor ofte du vil jobbe.

Hva er det beste med FpU?
Alle menneskene! FpU har virkelig hatt en stor innvirkning på livet mitt. Jeg har møtt utrolig mange flotte mennesker i denne organisasjonen. Jeg har til og med møtt min samboer i FpU!

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Det åpner seg utrolig mange muligheter for dem som blir med I FpU. Du får venner for livet, får delta på konferanser, utenlandsturer og møte statsråder. En annen veldig stor fordel er at du faktisk lærer utrolig mye. Veldig mange får bedre karakterer på skolen etter å ha deltatt på noen av kursene til FpU. Og det ser veldig bra ut på CVen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized