Sandnes FpU med gjenopprettet aktivitet!

Etter 2 år i dvale har nå endelig Sandnes FpU kommet seg på beina og avholdt arrangement.

Kinokveld med kurs først ble avholdt 22 Januar og Varaordfører Pål Morten Borgli stoppet innom for å minne alle de fremmøte på at engasjement er enormt viktig og spesielt blant ungdom! Han synes det var utrolig kjekt å se at Sandnes FpU endelig var aktive igjen, og gledet seg til fortsettelsen.

Nytt styre, litt nytt blod og litt gammelt blod sørger for at Sandnes FpU får en kjempestart på nyåret, med 3 helt nye medlemmer og totalt 15 fremmøte så har Sandnes FpU vist at de har flere som har savnet aktiviteten, nå er styret godt igang med å planlegge fortsettelsen og kan allerede røpe at det blir kurs i hver måned fremover!

Varaordfører i Sandnes Pål Morten Borgli, Stortingsrepresentant Roy Steffensen og Sandnes egen formann Kristoffer Birkedal er blant foredragsholderene for de neste månedene.

Sandnes FpU håper å se deg fremover på arrangementene!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized