Ny organisasjonssekretær

Martin Hem Høven er ansatt som ny organisasjonssekretær i Rogaland Fremskrittspartiets Ungdom. Han begynte i stillingen 2. april 2013. Fylkesstyret ønsker Martin velkommen på laget.

Martin er kjent for mange fra før av som blant annet tidligere formann i Stavanger FpU og som web-ansvarlig i fylkesstyret. Høven har vært medlem av FpU siden 2010 og vært med på det aller meste i partiorganisasjonen. Han kommer opprinnelig fra Sandefjord i Vestfold men flyttet til oljebyen Stavanger for å studere petroleumsteknologi.

“Rogaland FpU har stort potensiale for vekst og økt aktivitet. Jeg håper at jeg kan være med å hjelpe til slik at Rogaland på ny vil være det desidert største og mest aktive fylkeslaget i FpU. Det er med stor ydmykhet jeg trer inn i stillingen som organisasjonssekretær, og jeg gleder meg til å jobbe for individuell frihet og mindre offentlig innblanding, samt møte mange nye FpU-medlemmer” Forteller Høven med stort engasjement.

Organisasjonssekretæren har ansvar for den daglige driften av fylkeslaget samt å hjelpe fylkesstyret der det trengs. Han vil være tilgjengelig på telefon (974 70 774) og epost (hoeven@fpu.no). I tillegg vil han være på kontoret frem til rundt 16.00 hver tirsdag og fredag.

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized