Bli med på FpUs sommerleir 2012!

Er du klar for sommerens feteste arrangement? Da må du melde deg på Fremskrittspartiets Ungdoms årlige sommerleir!

2.- 5. august braker det løs med tidenes feteste sommerleir.

Tidligere år har sommerleiren vært arrangert i Ed i Sverige, men i år som i fjor flytter vi suksessen hjem.

Årets sommerleir blir avholdt på feriesenteret Skottevik, rett utenfor Kristiansand. For informasjon om fasilitetene besøk www.skottevik.no.

I tillegg til gode festfasiliteter, kan Skottevik by på mye moro! Den årlige og svært populære fotballturneringen avholdes på Skotteviks flotte fotballbane, i tillegg til at man har mulighet for volleyball, kanopadling, dykking og gode bademuligheter, både i havet og i basseng!

Programmet for årets sommerleir er ikke ferdigspikret, men vi vil fortløpende komme mer informasjon om hvilke foredragsholdere og andre kule folk som kommer. Det vil selvfølgelig bli FpU-revy og “FpU got talent”, så planlegg ditt og deres bidrag allerede nå for å vinne en av de kule premiene.

Av erfaring vet vi at det er stor pågang, og i fjor ble sommerleiren full bare uker etter at påmeldingen ble lagt ut. Vær derfor rask ute med å sikre deg en plass på denne fantastiske begivenheten!

Vi i Rogaland FpU gleder oss til å se deg på tidenes feteste sommerleir!

Du melder deg på ved å sende e-post til rogaland@fpu.no. For at du skal bli ansett som påmeldt må du betale inn kr. 800 på konto nr. 5081.06.74773. Merk betalingen med navn og fødselsdato. Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt med sommerleirkomiteen. Du kan også ta kontakt med sekretariatet.

Ved å melde meg på FpUs sommerleir aksepterer jeg følgende:

1. Påmeldingen er bindende og er gjeldene når egenandelen er betalt til FpUs konto

2. Fra FpUs vedtekter § 27: Ingen personer under 18 år skal drikke alkohol på arrangementer i FpUs regi, så lenge norsk lovgiving angir 18 år som aldersgrense for kjøp av alkohol. Som arrangement regnes all tid tilbrakt på FpUs regning eller i lokaler som disponeres av FpU. Det er ikke tillatt for medlemmer som kan nyte alkohol å skjenke medlemmer som ikke kan nyte alkohol. Medlemmer med tillitsverv har egen plikt til å sørge for at disse reglene blir overholdt.

3.   Når man er på reise i regi av FpU, skal man lytte til, og adlyde beslutninger som blir gitt av turens delegasjonsleder, FpUs ledelse og arrangør.

4.   Man skal møte presist til samtlige møter og kurs, med mindre annet er avtalt, eller om det foreligger en meget god begrunnelse.

5.   Delegasjonsleder er ansvarlig for at alle medlemmer som tilhører dens delegasjon/fylkeslag er til stede på det obligatoriske programmet.

6.   Konsekvenser ved overtredelse av disse regler kan føre til hjemsending på egen regning, suspensjon/eksklusjon fra FpU, samt man vil bli pålagt å betale for hele reisen og arrangementet selv.

Med liberalistisk hilsen

Formann Rogaland Fremskrittspartiets Ungdom
Kristoffer Birkedal

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized