Siv i fyr og flamme!

Landsmøte til Frp 2012 er startet, og Siv Jensen satt dagsorden med å snakke om velferdsnorge:
Helsepolitikk

“Fremskrittspartiet tror på enkeltmennesket, og politikk handler utelukkende om menneskene i Norge!

Det skal ikke være sånn at vi fortsatt skal diskutere sykehuskø i nok ett år, vi lever i 2012 og da bør disse snart bli borte, disse køene var på vei ned for bare noen år siden, i 2002-2003 da Fremskrittspartiet deltok aktivt i Bondevik 2-regjeringen. Dette ble omgjort i 2004 til tross for at det fungerte.

Kjære landsmøte, Fremskrittspartiet kommer ikke til å støtte en regjering vi selv ikke er del i!”

Innvandringspolitikk
Forrige helg hadde Venstre landsmøte og da lovet nærmest Trine Skei Grande (leder) at det skulle bli en liberal asylpolitikk og krevde nærmest dette i en borgerlig regjering. Vårt svar på slike uttalelser blir som Siv sa; “Kjære Grande, det blir ikke noen liberal asylpolitikk, vi skal stille krav og de som skal ut, ja de skal ut!

Regjeringsalternativet
Siv sa klart ifra under hele talen at Fremskrittspartiet støtter ikke en regjering som vi selv ikke er del av, og sa tydelig ifra at uten Frp blir det ikke en tydelig borgerlig, blå regjering.

Skolepolitikk
Fra talerstolen hørte vi Siv gjennom applausen, før hun fortsatte å snakke om skolepolitikk og endringer som må til; “Det skal ikke være slik at en kjøtt slakter må lære seg å legge marsipan på kaken, det får da være grenser! En snekker trenger virkelig ikke fordypning i urbefolkninger, tysk, fransk eller så mye teori! De ber ikke om mer Ibsen, men mer praktisk læring og faglig læring!

Her kunne noen gjort mye, men det har ikke regjeringen ønsket, ei heller gjort noe med!”

Siv før landsmøte
Siv ønsket også å fortelle noe fra dagen hennes. der hun var i debatt med Lysbakken. Denne gangen om eldreomsorgen. Siv lot seg undre, har han sittet i regjering i syv år uten å gjøre noe? Han er i opposisjon mot egen regjering! Han øver seg nok bare til hverdagen i 2013.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized