En suksess i Rogaland!

3. og 4. mars, 2012, avholdt Rogaland FpU den tradisjonsrike vestlandskonferansen for første gang i sitt hjemfylke. Arrangementet kan ikke betegnet som annet enn ren suksess der nesten 50 vestlendinger møttes for å lære mer om politikk.

Det var mange gode foredrag og taler, der FpU-ungdommen lærte om skolepolitikk av stortingspolitiker Bente Thorsen (Frp), verving av Tristan Dupré (FpU), kommunikasjon av Eskil Moen (FpU) og liberalisme og miljø av forfatter Onar Åm.

I tillegg til kurs og skolering var det middag, sosialt og overnatting på hotell noe som falt i smak blant både nye og erfarne medlemmer. Hallgeir Ljøstad fra Vest-Agder FpU hadde følgende å si om Vestlandskonferansen:

“Vestlandskonferansen var inspirirende og ga meg motivasjon til å fortsette å kjempe for liberalisme i Norge.”

Rogaland FpU ser frem mot videre samarbeid på tvers av fylkesgrensene, og ønsker alle en god tur hjem.

Rogaland FpU
FYLKESFORMANN KRISTOFFER BIRKEDAL

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized