Vestlandskonferansen!

Rogaland FpU har lenge arbeidet med en større konferanse, det er derfor en sann glede for fylkesstyret å invitere deg som medlem på kurs en hel helg i Stavanger sentrum.

Vestlandskonferansen er en konferanse helg bestående av hele vestlandet samt representanter fra hele Norge! Dette er en tradisjon startet av Hordaland FpU, og der var vi i fjor. Nå er det altså Rogaland sin tur!

Kjente navn kommer, kursene blir bra og forhåpentligvis så kommer du også! Vi har skaffet Bente Thorsen som er stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet her i Rogaland og hun skal snakke om hvordan vi skal gjøre skole til en vinnersak for FrP. Kursholder nummer to er vår innvandringspolitiske talsmann og stortingsrepresentant fra Oppland nemlig Morten Johanesen! Og dette er bare lørdagsprogrammet!

Med andre ord er det duket og klart for en kanonhelg i regi av Rogaland FpU! Her vil det også bli tilbudt overnatting, middag på lørdagskvelden og ellers mye sosialt!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized