Kjære medlem!

Vi i Rogaland FpU er utrolig glade for at du har valgt å være medlem hos oss. Vi ønsker å vise deg noen av de fordelene du kan dra nytte av ved å være medlem, så du ser hva du kan få igjen for den 100-lappen det koster å være medlem hos oss.

Fremskrittspartiets ungdom har mange spennende kurs som gir deg kunnskap du har brukt for både på skolen og i arbeidslivet. Blant annet har vi tale og presentasjonskurs som glatt gir deg bedre karakterer på fremføringer i klassen, vi gir deg kunnskaper som kommer godt med i fremtidige jobbintervjuer og i arbeidslivet generelt og du møter masse interessante mennesker som kan gi deg et nettverk når du en dag trenger det. Mange av våre medlemmer kommer til å starte sine egne bedrifter i fremtiden og da vil de selvsagt først og fremst huske på dyktige folk de har møtt gjennom FpU.
I disse dager arrangerer vi Danmarkstur hvor vi har FpUs ledelse til å kurse oss på båtturen og i Danmark, samt at vi har felles konferanse og sosialt samvær med våre danske venner i Venstres Ungdom (som ikke må forveksles med Venstre i Norge).
Danmarksturen er bare en flere morsomme, lærerike og tøffe arrangementer vi har å tilby. Tidligere denne uken hadde vi kinokveld (hvor vi leide en kinosal på kulturhuset) med kurs og film, i sommer hadde vi både paintball og sommerleir.
Fremover blir det Julebord og skolering før neste år som kommer til å ta helt av! Jeg kunne skrevet mange sider nedover med alt mulig av arrangementer som finnes i lokallagene, alt fra bowlingkveld til store konferanser med 50-100 deltagere! Du har med andre ord alt å vinne på å betale kontingenten!
Jeg håper vi ser deg på noen av våre arrangementer fremover. Følg med på rogaland.fpu.no eller vår Facebook side for mer informasjon!
Med vennlig hilsen
Kristoffer Birkedal
Formann i Rogaland FpU
Tlf:  40729178
Mail: K.birkedal@fpu.no

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized