Bli kjent med Pauline

 

Hvem er du?
Pauline Sandgren Steinskog, en 17 år gammel jente som går 2 år på medier og kommunikasjon.

Hvor bor du?
Bor på Eiganes i Stavanger.

Hvilket verv har du?
Er formann i Nord-Jæren FpU, Styremedlem i Rogaland FpU og vara i bydelsutvalget Eiganes og Våland

Hvorfor ble du medlem?
Jeg ble medlem fordi jeg så en urettferdig behandling i samfunnet vårt. Jeg så eldre bli behandlet på en umenneskelig måte, jeg så en urettferdig behandling i skolen og andre saker og ting jeg ikke lenger kunne være tilskuer til. Jeg måtte bidra!

Hva brenner du for?
Jeg brenner for et godt og rettferdig samfunn, et samfunn hvor man får bestemme mest mulig over eget liv. Jeg ønsker at våre besteforeldre skal få oppleve en trygg og verdig eldreomsorg og at våre barn skal få en best mulig skolegang. Jeg brenner for et moderne samfunn hvor vi kan tenke nytt.

Hva er det beste med FpU?
FpU er Norges desidert råeste ungdomsparti! Vi har en god og moderne politikk hvor vi ikke er redde for å tenke nytt. Vi har en politikk som gjør hverdagen enklere og som gir enkeltmennesket mer frihet. I tillegg er FpU så mye mer enn bare politikk.

Hvorfor bør andre melde seg inn?
I FpU får du venner og minner for livet, vi har mye sosialt og utrolig mange kjekke arrangementer hele året. Jeg må skrøyde ekstra av skoleringen i FpU den er helt fantastisk!
Hvis du ønsker en enklere hverdag for folk flest bør du melde deg inn i FpU 

Comments

comments