Bli kjent med vår Politiske nestformann!

Hvem er du?
Jeg er Kristoffer Osaland Birkedal, 23 år.

Hvor bor du?
Jeg bor sammen med min datter Mina på 6 år i Sandnes, her har jeg bodd hele livet.

Hvilket verv har du?
Jeg er politisk nestformann i Rogaland FpU, kasserer i Nord-jæren FpU og sitter ellers i bystyret i Sandnes og er nestleder i hovedutvalget for kultur og oppvekst i Sandnes.

Hvorfor ble du medlem?
Jeg meldte meg inn når jeg var 13år, da i all hovedsak fordi jeg ønsket lavere skatter og avgifter. Jeg synes det er tåpelig at avgiftskåte politikere skal få sitte å kreve inn ekstra skatter og avgifter fremfor å kutte i kjekt å ha saker. Som f.eks konserthuset i Stavanger, det er kanskje kjekt og ha, men det koster mer en det smaker.

Hva brenner du for?
Jeg brenner for en skolepolitikk hvor alle blir sett, hvor skolen tilpasses elevene. Jeg brenner for at samfunnet vi lever i skal bli mer rettferdig og hvor du og jeg skal få mer frihet til å gjøre som vi vil så lenge det ikke skader noen andre!

Hva er det beste med FpU?
Det beste med FpU er folkene, det at vi møter så mange nye hele tiden og får nye vennskap. Det absolutt det beste med FpU er at vi er en fin gjeng som alltid støtter opp om hverandre og hjelper til for ett felles mål.

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Ungdommer bør melde seg inn fordi vi er en organisasjon som kjemper for økt frihet for folk flest, som vil ta ansvar, hvor andre snur hodet, fordi vi tør der andre tier! Og fordi vi er Norges beste ungdomsparti!

Comments

comments